Να στείλετε μήνυμα

4BG1 χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών diesel για τον εκσκαφέα ex120-6 υδρόψυξη sk120-5

Negotiated
τιμή
4BG1 χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών diesel για τον εκσκαφέα ex120-6 υδρόψυξη sk120-5
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών
Πρότυπο εκσκαφέων: EX120 - 6/SK120 - 5
Πρότυπο μηχανών: 4BG1
ΟΡΟΣ: χρησιμοποιημένος
Ποιότητα: υψηλός - ποιότητα
Χρώμα: γκρίζος
Τύπος μηχανών: Diesel
Υλικό: Μέταλλο
Υψηλό φως:

4BG1 χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών diesel

,

Ex120-6 χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών diesel

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: Isuzu
Αριθμό μοντέλου: 4ΒΓ1
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερος συσκευασία ή υποκαπνισμός ελεύθερη
Χρόνος παράδοσης: 5 - 8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3 κομμάτια
Περιγραφή προϊόντων

 

 

4BG1 χρησιμοποιημένη diesel συνέλευση μηχανών για τον εκσκαφέα EX120 - 6 SK120 - υδρόψυξη 5

 

 

Προδιαγραφή

 

 

Όνομα αυτοκινήτων: Πλήρης μηχανή Πρότυπος αριθμός: 4BG1
Κτύπημα κυλίνδρων: 102 Διάμετρος κυλίνδρων: 93
Εφαρμογή: Εκσκαφέας βαλβίδα: βαλβίδα 8
Ψύξη: Υδρόψυξη Έγχυση: Κατεύθυνση

 

 

Περιγραφή

 

Αρχή μηχανών diesel και λειτουργώντας κύκλος που εξηγούνται:


Βασικά, υπάρχουν δύο τύποι τύπων μηχανών diesel - το κτύπημα τέσσερις και δίχρονος. Ο “κύκλος diesel” χρησιμοποιεί την υψηλότερη συμπίεση-αναλογία. Ονομάστηκε μετά από το γερμανικό μηχανικό Rudolph Diesel, ο οποίος έφηυρε και ανέπτυξε την πρώτη Four-Stroke μηχανή diesel.

 

Τα τέσσερα κτυπήματα του κύκλου diesel είναι παρόμοια με αυτόν μιας μηχανής βενζίνης. Εντούτοις, ο “κύκλος diesel” αρκετά αναβάλλει από τον τρόπο τις προμήθειες συστημάτων καυσίμων το diesel η μηχανή και το αναφλέγει.


Μια συμβατική εσωτερική μηχανή diesel λειτουργεί στο “κύκλο diesel”. Στις απλές μηχανές diesel, ένας εγχυτήρας εγχέει το diesel στην αίθουσα καύσης επάνω από το έμβολο άμεσα. Η “μηχανή συμπίεσης ανάφλεξης” είναι επίσης ένα άλλο όνομα για τη μηχανή diesel. Αυτό είναι κυρίως επειδή καίει το diesel με τον καυτό και συμπιεσμένο αέρα.

 

Η θερμοκρασία του αέρα μέσα στην αίθουσα καύσης ανέρχεται σε ανωτέρω 400°c σε 800°c. Αυτό, με τη σειρά, αναφλέγει το diesel που εγχέεται στην αίθουσα καύσης. Κατά συνέπεια, ο “κύκλος diesel” δεν χρησιμοποιεί έναν εξωτερικό μηχανισμό όπως ένα σπινθήρας-βούλωμα για να αναφλέξει το αέρος-καυσίμου μίγμα.

 

Έναρξη

 

Θερμάστρες ενός οι μικρές αριθμού χρήσης ανθεκτικές πλέγματος στην πολλαπλή εισαγωγής για να θερμάνουν τον αέρα κολπίσκων μέχρι τη μηχανή φθάνουν στη λειτουργούσα θερμοκρασία. Οι θερμάστρες φραγμών μηχανών (ηλεκτρικές ανθεκτικές θερμάστρες στο φραγμό μηχανών) που συνδέονται με το πλέγμα χρησιμότητας χρησιμοποιούνται συχνά όταν διακόπτεται μια μηχανή για τις εκτεταμένες περιόδους (μια περισσότερο από ώρα) στο κρύο καιρό για να μειώσει το χρόνο ξεκινήματος και την ένδυση μηχανών.

 

κυβερνήτης

 

Ένα ζωτικής σημασίας συστατικό οποιουδήποτε συστήματος μηχανών diesel είναι ο κυβερνήτης, το οποίο περιορίζει την ταχύτητα της μηχανής με τον έλεγχο του ποσοστού παράδοσης καυσίμων. Αντίθετα από μια μηχανή βενζίνης (βενζίνη), ο εισερχόμενος αέρας δεν είναι, έτσι η μηχανή θα επιτάχυνε υπερβολικά εάν αυτό δεν έγινε. Οι παλαιότεροι κυβερνήτες οδηγήθηκαν από ένα σύστημα εργαλείων από τη μηχανή (και παρείχε έτσι τα καύσιμα μόνο γραμμικά την ταχύτητα μηχανών). Οι σύγχρονες ηλεκτρονικά-ελεγχόμενες μηχανές επιτυγχάνουν αυτό μέσω της ηλεκτρονικής ενότητας ελέγχου (ECM) ή της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (ECU) - ο μηχανή-τοποθετημένος «υπολογιστής».

 

Το ECM/ECU λαμβάνει ένα σήμα ταχύτητας μηχανών από έναν αισθητήρα και χρησιμοποιώντας έπειτα τους αλγορίθμους του [1] και οι πίνακες βαθμολόγησης ματιάς που αποθηκεύονται στο ECM/ECU, αυτό ελέγχουν το ποσό καυσίμων και συγχρονισμού του (η «έναρξη της έγχυσης») μέσω των ηλεκτρικών ή υδραυλικών ενεργοποιητών για να διατηρήσουν την ταχύτητα μηχανών.

 

 

4BG1 χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών diesel για τον εκσκαφέα ex120-6 υδρόψυξη sk120-5 04BG1 χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών diesel για τον εκσκαφέα ex120-6 υδρόψυξη sk120-5 14BG1 χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών diesel για τον εκσκαφέα ex120-6 υδρόψυξη sk120-5 2

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 15112670997
Φαξ : 86--15112670997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)