2$α συνέλευση μηχανών diesel χεριών, μηχανή diesel βαλβίδων S6K 12 για τον εκσκαφέα E200B E320

Negotiated
τιμή
2$α συνέλευση μηχανών diesel χεριών, μηχανή diesel βαλβίδων S6K 12 για τον εκσκαφέα E200B E320
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών
Πρότυπο εκσκαφέων: E200B E320
Πρότυπο μηχανών: S6K
Όρος: Χρησιμοποιημένος
Χρώμα: Κίτρινος
Ποιότητα: Υψηλή επίδοση
Τύπος μηχανών: Diesel
Υλικό: μέταλλο
Υψηλό φως:

S6K 2$α συνέλευση μηχανών diesel χεριών

,

E320 2$α συνέλευση μηχανών diesel χεριών

,

E200B 2$ο χέρι 12 μηχανή diesel βαλβίδων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: Caterpillar
Αριθμό μοντέλου: S6K
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερος συσκευασία ή υποκαπνισμός ελεύθερη
Χρόνος παράδοσης: 5 - 8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3 κομμάτια
Περιγραφή προϊόντων

 

 

S6K χρησιμοποιημένη συνέλευση μηχανών για την υδρόψυξη εκσκαφέων E200B E320

 

 

Προδιαγραφή

 

 

Όνομα αυτοκινήτων: Πλήρης μηχανή Πρότυπος αριθμός: S6K
Κτύπημα κυλίνδρων: 130 Διάμετρος κυλίνδρων: 102
Εφαρμογή: Εκσκαφέας βαλβίδα: βαλβίδα 12
Ψύξη: Υδρόψυξη Έγχυση: Κατεύθυνση

 

 

Περιγραφή

 

Μια μηχανή diesel είναι κυρίως ταξινομημένη σε δύο τύπους - έμμεσος-έγχυση (IDI) & άμεσος-έγχυση (Di). Ο κύκλος diesel άμεσος-εγχύσεων ήταν μια τεχνολογία προηγούμενης παραγωγής. Εξελίχθηκε αργότερα στο διάδοχο & το πιό προηγμένο CRDi του. Τα οχήματα πολλαπλών χρήσεων, τα φορτηγά, τα λεωφορεία & οι γεννήτριες προηγούμενης παραγωγής ακόμα ευρέως χρησιμοποιούν το απλό DI engines. Επιπλέον, οι περίπλοκες & καθαρισμένες μηχανές CRDi έγιναν πολύ δημοφιλείς στα φορεία, τα αυτοκίνητα MPVs, SUVs και πολυτέλειας στο πρόσφατο παρελθόν.

 

Η μηχανή diesel έξι-κτυπήματος λειτουργεί στον ακόλουθο κύκλο:


1. Κτύπημα αναρρόφησης – με τα έμβολα να κινηθούν προς τα κάτω και το άνοιγμα της βαλβίδας κολπίσκων δημιουργούν την αναρρόφηση του καθαρού αέρα στους κυλίνδρους.

Κτύπημα αναρρόφησης diesel
2. Συμπίεση – με το κλείσιμο της βαλβίδας κολπίσκων η περιοχή επάνω από το έμβολο παίρνει κλειστή. Το έμβολο κινείται επάνω με συνέπεια τη συμπίεση του αέρα σε ένα περιορισμένο διάστημα κάτω από την υψηλότερη συμπίεση-αναλογία.


Κτύπημα συμπίεσης diesel


Διαδικασία καύσης - σε αυτό το στάδιο, ο εγχυτήρας ψεκάζει το diesel στην αίθουσα καύσης. Η άνοδος στη θερμοκρασία του αέρα που προκαλείται από τη συμπίεσή του αποτελέσματα στο στιγμιαίο κάψιμο του diesel με μια έκρηξη. Αυτό αναγκάζει τη θερμότητα για να απελευθερώσει που παράγει τις επεκτειμένος δυνάμεις γνωστές ως δύναμη.

 

Καύση μηχανών diesel


3. Κτύπημα δύναμης – επιπλέον, αυτές οι δυνάμεις ωθούν πάλι τα έμβολα προς τα κάτω με συνέπεια την εναλλασσόμενη κίνησή τους.

Κτύπημα δύναμης diesel
4. Κτύπημα εξάτμισης – στο δρόμο τους επάνω, τα έμβολα ωθούν τα αέρια εξάτμισης επάνω από τους through η βαλβίδα εξάτμισης που ανοίγει κατά τη διάρκεια του κτυπήματος εξάτμισης.

 

Κτύπημα εξάτμισης diesel


Αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται έως ότου κλείνει η μηχανή, με συνέπεια τη συνέχιση του τρεξίματος της μηχανής.

 

Ο έλεγχος του συγχρονισμού της έναρξης της έγχυσης των καυσίμων στα έμβολα είναι βασικός στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών τους και τη μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμων (αποδοτικότητα) ή της μηχανής. Ο ακριβής συγχρονισμός της έναρξης αυτής της έγχυσης καυσίμων στον κύλινδρο ελέγχεται ηλεκτρονικά σοι περισσότερες από τις σημερινές σύγχρονες μηχανές.

 

Ο συγχρονισμός μετριέται συνήθως στις μονάδες της ασταθούς γωνίας του εμβόλου ενώπιον του τοπ νεκρού κέντρου (TDC). Παραδείγματος χάριν, εάν το ECM/ECU αρχίζει την έγχυση καυσίμων όταν το έμβολο είναι 10 βαθμοί πριν από TDC, η έναρξη της έγχυσης ή «του συγχρονισμού» λέγεται ότι είναι 10 βαθμοί BTDC. Ο βέλτιστος συγχρονισμός θα εξαρτηθεί και από το σχέδιο μηχανών καθώς επίσης και την ταχύτητα και το φορτίο του.

 

 

2$α συνέλευση μηχανών diesel χεριών, μηχανή diesel βαλβίδων S6K 12 για τον εκσκαφέα E200B E320 02$α συνέλευση μηχανών diesel χεριών, μηχανή diesel βαλβίδων S6K 12 για τον εκσκαφέα E200B E320 12$α συνέλευση μηχανών diesel χεριών, μηχανή diesel βαλβίδων S6K 12 για τον εκσκαφέα E200B E320 2

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 15112670997
Φαξ : 86--15112670997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)