3406 από δεύτερο χέρι τούρμπο για τον τύπο άμεσων εγχύσεων 134-3592 μηχανημάτων E245B εφαρμοσμένης μηχανικής

Negotiated
τιμή
3406 από δεύτερο χέρι τούρμπο για τον τύπο άμεσων εγχύσεων 134-3592 μηχανημάτων E245B εφαρμοσμένης μηχανικής
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Από δεύτερο χέρι τούρμπο
Πρότυπο μηχανών: 3406
πρότυπο μηχανών: E245B
Αριθμός μερών: 134 - 3592
Ποιότητα: υψηλός - ποιότητα
ΟΡΟΣ: χρησιμοποιημένος
Χρώμα: Όπως τις εικόνες
Υλικό: Μέταλλο
Υψηλό φως:

E245B από δεύτερο χέρι τούρμπο

,

Από δεύτερο χέρι τούρμπο 134-3592

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Caterpillar
Αριθμό μοντέλου: 3406
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερος συσκευασία ή υποκαπνισμός ελεύθερη
Χρόνος παράδοσης: 5 - 8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3 κομμάτια
Περιγραφή προϊόντων

 

 

3406 από δεύτερο χέρι τούρμπο για τα μηχανήματα E245B εφαρμοσμένης μηχανικής 134 - 3592 ανταλλακτικά

 

 

Προδιαγραφή

 

Όνομα μερών: Στροβιλοσυμπιεστής μηχανών Τμηματικός κώδικας: 7C - 6615
κύλινδροι numbe: 6 Στοιχείο: Μηχανή diesel
Εφαρμογή: Μηχανήματα κατασκευής Staus δοκιμής: κανονικός
Τύπος: Άμεση έγχυση Βιομηχανική μηχανή: 3406

 

 

Περιγραφή

 

Η σκαπάνη κάνει την εργασία turbochanger;

 

Οι μηχανές Turbocharged διαφέρουν από τις τυποποιημένες μηχανές δεδομένου ότι χρησιμοποιούν τα σπαταλημένα αέρια εξάτμισης για να τραβήξουν περισσότερο αέρα στη βαλβίδα εισαγωγής. Ενώ οι φυσικά-απορροφημένες μηχανές στηρίζονται στη φυσική πίεση αέρα να συρθεί ο αέρας στη μηχανή, τα turbos επιταχύνουν αυτήν την διαδικασία, παράγοντας τη δύναμη οικονομικότερα.

 

Ποια είναι τα οφέλη Turbos;


Οι στροβιλοσυμπιεστές προσφέρουν μια σειρά των οφελών, ως εκ τούτου γιατί είναι τώρα τόσο δημοφιλείς στα σύγχρονα αυτοκίνητα. Εδώ, απαριθμούμε τον κεντρικό αγωγό συν τα σημεία του α η μηχανή.

 

Δύναμη


Προϊόντα Turbos περισσότερη δύναμη στην ίδια μεγέθους μηχανή. Αυτός είναι επειδή κάθε κτύπημα του εμβόλου παράγει περισσότερη δύναμη απ'ό, τι στις φυσικά-απορροφημένες μηχανές. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα αυτοκίνητα εγκαθίστανται τώρα με μικρότερο, οι μηχανές, που αντικαθιστούν τις μεγαλύτερες και λιγότερο οικονομικές μονάδες. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι απόφαση της Ford να αντικατασταθεί η τυποποιημένη μηχανή βενζίνης 1.6L του με ένα 1L η μονάδα, την οποία καλεί EcoBoost.

 

Οικονομία


Επειδή οι στροβιλοσυμπιεστές μπορούν να παραγάγουν την ίδια παραγωγή δύναμης με μεγαλύτερο, οι φυσικά-απορροφημένες μηχανές, αυτό προετοιμάζω το έδαφος για τη χρήση των μικρότερων, ελαφρύτερων και πιό οικονομικών μηχανών. Τώρα, όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα diesel εγκαθίστανται με έναν στροβιλοσυμπιεστή, που βελτιώνει τη οικονομία καυσίμων και που μειώνει τις εκπομπές.

 

Ροπή και απόδοση


Ακόμη και στις μικρότερες μηχανές, οι στροβιλοσυμπιεστές παράγουν περισσότερη ροπή, ιδιαίτερα χαμηλότερος κάτω η σειρά περιστροφής. Αυτό σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα ωφελούνται από την ισχυρή, nippy απόδοση, η οποία είναι μεγάλη γύρω από την πόλη και βοηθά τη μηχανή για να αισθανθεί περισσότερο καθαρισμένη με τις υψηλότερες ταχύτητες στους αυτοκινητόδρομους και τους δρόμους Α. Με τις χαμηλές ταχύτητες, μικρές οι μηχανές μπορεί να ξεπεράσει τα αυτοκίνητα που εγκαταστάθηκαν με τις μεγαλύτερες, φυσικά-απορροφημένες μηχανές, λόγω της ροπής που παράγουν.

 

Αθόρυβες μηχανές


Δεδομένου ότι ο αέρας στο α η μηχανή φιλτράρεται μέσω περισσότερων σωλήνων και τα συστατικά, η εισαγωγή και ο θόρυβος εξάτμισης μειώνονται και καθαρίζονται, κάνοντας για έναν πιό ήρεμο και ομαλότερο θόρυβο μηχανών – ίσως ένα από τα πιό απροσδόκητα οφέλη του α η μηχανή.

 

 

3406 από δεύτερο χέρι τούρμπο για τον τύπο άμεσων εγχύσεων 134-3592 μηχανημάτων E245B εφαρμοσμένης μηχανικής 03406 από δεύτερο χέρι τούρμπο για τον τύπο άμεσων εγχύσεων 134-3592 μηχανημάτων E245B εφαρμοσμένης μηχανικής 1

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 15112670997
Φαξ : 86--15112670997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)