216-7815 χέρι τούρμπο C9 δεύτερος για το υλικό χάλυβα μηχανών diesel ExcavatorE330 E330C

Negotiable
τιμή
216-7815 χέρι τούρμπο C9 δεύτερος για το υλικό χάλυβα μηχανών diesel ExcavatorE330 E330C
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Κώδικας μηχανών: C9
Τύπος: Στροβιλοσυμπιεστής μηχανών
Πρότυπο εκσκαφέων: E330 / E330C
Αριθμός μερών: 216 - 7815
ΟΡΟΣ: χρησιμοποιημένος
Μηχανή tybe: Diesel
Υλικό: Χάλυβας
Ποιότητα: υψηλή επίδοση
Υψηλό φως:

Από δεύτερο χέρι τούρμπο 216-7815

,

E330C από δεύτερο χέρι τούρμπο

,

216-7815 από δεύτερο χέρι

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Caterpillar
Αριθμό μοντέλου: C9
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερος συσκευασία ή υποκαπνισμός ελεύθερη
Χρόνος παράδοσης: 5 - 8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 20 κομμάτια
Περιγραφή προϊόντων

 

 

216 - στροβιλοσυμπιεστής μηχανών diesel 7815/C9 για τον εκσκαφέα E330/E330C

 

 

προδιαγραφή

 

Όνομα μερών: Στροβιλοσυμπιεστής μηχανών Κώδικας στροβιλοσυμπιεστών: 216 - 7815
κύλινδροι numbe: 6 Πρότυπο μηχανών: C9
Εφαρμογή: Μηχανήματα κατασκευής Staus δοκιμής: κανονικός
Τύπος: Ηλεκτρική έγχυση Βιομηχανική μηχανή: C9

 

 

Περιγραφή

 

Τι είναι ένας στροβιλοσυμπιεστής;

 

Όπως ξέρουμε, ένας στροβιλοσυμπιεστής είναι πραγματικά ένας τύπος υπερπληρωτή. Ένας στροβιλοσυμπιεστής είναι μια στρόβιλος-οδηγημένη αναγκασμένη συσκευή επαγωγής που αυξάνει την παραγωγή της αποδοτικότητας και δύναμης μιας εσωτερικής μηχανής με τον καταναγκασμό του πρόσθετου αέρα στην αίθουσα καύσης. Αυτή η βελτίωση πέρα από παραγωγή δύναμης μιας τη φυσικά απορροφημένη μηχανής οφείλεται στο γεγονός ότι ο συμπιεστής μπορεί να αναγκάσει περισσότερων αέρας-και αναλογικά περισσότερων καύσιμο-στην αίθουσα καύσης από την ατμοσφαιρική πίεση μόνο.

 

ποια μέρη είναι αποτελούνται από το στροβιλοσυμπιεστή;

 

Υπάρχουν τρία κύρια μέρη ενός στροβιλοσυμπιεστή: Στρόβιλος, συμπιεστής και κεντρική πλήμνη. Οι ρόδες του στροβίλου και του συμπιεστή περιλαμβάνονται στην κωνική κατοικία τους. Η πλευρά στροβίλων αποτελείται συνήθως από το υλικό χυτοσιδήρου. Η πλευρά συμπιεστών αποτελείται συνήθως από τα κράματα αργιλίου και αποτελείται επίσης από δύο μέρη. Ένας στροβιλοσυμπιεστής είναι βασικά ένας συνδυασμός ενός συμπιεστή και ενός στροβίλου, και οι δύο που τοποθετούνται σε έναν κοινό άξονα. Πραγματικά, ο στροβιλοσυμπιεστής χρησιμοποιεί τα αέρια εξάτμισης η ίδια της μηχανής, για να περιστραφεί το στρόβιλο που κινεί με τη σειρά το συμπιεστή.

 

Ποια είναι η λειτουργία ενός στροβιλοσυμπιεστή;

 

Στο α η μηχανή, εντούτοις, ο αέρας συμπιέζεται έτσι ώστε περισσότερο οξυγόνο θα ταιριάξει στην αίθουσα καύσης, αυξάνοντας εντυπωσιακά τη δύναμη καψίματος της μηχανής. Ο στροβιλοσυμπιεστής αποτελείται από δύο κύρια μέρη: ο συμπιεστής, ο οποίος συμπιέζει τον αέρα στην εισαγωγή και ο στρόβιλος, ο οποίος σύρει τα αέρια εξάτμισης και τα χρησιμοποιεί για να τροφοδοτήσει το συμπιεστή. με άλλα λόγια, συμπιεσμένη τον αέρα είναι, όσο υψηλότερη η ώθηση.

 

Μειονεκτήματα

 

Ένας στροβιλοσυμπιεστής έχει τα μειονεκτήματά του. Πρώτα απ' όλα, το α η μηχανή πρέπει να έχει μια χαμηλότερη αναλογία συμπίεσης από μια κανονικά απορροφημένη μηχανή. Για το λόγο αυτό, κάποιος δεν μπορεί με απλά λόγια ένας στροβιλοσυμπιεστής σε μια μηχανή που προορίστηκε για την κανονική φιλοδοξία χωρίς σοβαρά να υπονομεύσει τη ζωή και την απόδοση της μηχανής. Επίσης, μια χαμηλότερη αναλογία συμπίεσης σημαίνει ότι η μηχανή θα είναι αναμμένη λιγότερο αποτελεσματικά στη μικρή δύναμη.

 

Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα ενός στροβιλοσυμπιεστή είναι το φαινόμενο γνωστό ως στροβιλο καθυστέρηση. Επειδή τα τρεξίματα στροβιλοσυμπιεστών στην εξάτμιση δηλητηριάζουν με αέρια, ο στρόβιλος απαιτεί μια συγκέντρωση της εξάτμισης προτού να μπορέσει να τροφοδοτήσει το συμπιεστή, πρόσθετα, ο αέρας κολπίσκων γίνεται καυτότερος καθώς συμπιέζεται, μειώνοντας την πυκνότητά του, και με αυτόν τον τρόπο η αποδοτικότητά της στην αίθουσα καύσης, μια σώμα-όπως συσκευή αποκαλούμενη intercooler χρησιμοποιείται συχνά για να αντιμετωπίσει αυτήν την επίδραση μέσα οι μηχανές.

 

 

216-7815 χέρι τούρμπο C9 δεύτερος για το υλικό χάλυβα μηχανών diesel ExcavatorE330 E330C 0216-7815 χέρι τούρμπο C9 δεύτερος για το υλικό χάλυβα μηχανών diesel ExcavatorE330 E330C 1216-7815 χέρι τούρμπο C9 δεύτερος για το υλικό χάλυβα μηχανών diesel ExcavatorE330 E330C 2

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 15112670997
Φαξ : 86--15112670997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)