Να στείλετε μήνυμα

6D108 χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων για τη μηχανή diesel 6222-13-3300 για τον εκσκαφέα pc300-5

Negotiated
τιμή
6D108 χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων για τη μηχανή diesel 6222-13-3300 για τον εκσκαφέα pc300-5
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Μεταχειρισμένο μπεκ ψεκασμού καυσίμου
Πρότυπο εκσκαφέων: PC300 - 5
Πρότυπο μηχανών: 6D108
Αριθμός μερών: 6222 - 13 - 3300
ΟΡΟΣ: χρησιμοποιημένος
Τύπος: Μηχανή diesel
Χρώμα: Όπως τις εικόνες
Υλικό: Χάλυβας
Υψηλό φως:

6D108 χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων

,

6Cylinders χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων

,

Pc300-5 χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων μηχανών diesel

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: Komastu
Αριθμό μοντέλου: 6D108
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερος συσκευασία ή υποκαπνισμός ελεύθερη
Χρόνος παράδοσης: 5 - 8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 κομμάτια
Περιγραφή προϊόντων

 

 

6D108 χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων για τον εκσκαφέα PC300 - 5 PC300 - 6 6222 - 13 - 3300

 

 

Προδιαγραφή

 

 

Όνομα μερών: Εγχυτήρας Assy καυσίμων Μέγεθος: Πρότυπα
Κατηγορία: Ανταλλακτικά Αριθμός κυλίνδρων: Komastu
Τύπος μηχανών: Diesel Staus δοκιμής: Κανονικός
Έγχυση: Άμεση έγχυση Κώδικας εγχυτήρων: 6222 - 11 - 3100

 

 

Περιγραφή

 

Τι ένας καθαριστής εγχυτήρων καυσίμων κάνει;
Ενώ όλα τα συστήματα εγχυτήρων καυσίμων κοιτάζουν τελικά για να επιτύχουν τον ίδιο στόχο, υπάρχει ένας χρόνος και τόπος για τους οποίους κάθε τύπος είναι καταλληλότερος. Όλα έρχεται κάτω στη χημική λύση στον τύπο: μια σειρά πρόσθετων ουσιών που διαλύει την κατάθεση άνθρακα χωρίς διάβρωση του πραγματικού εγχυτήρα καυσίμων. Κάθε επιχείρηση κρατά τα υλικά της πολύ στενά στο στήθος, με το σιρίτι αναφέροντας όλα τα συστατικά εκτός από τα αποστάγματα πετρελαίου ως “εμπορικό μυστικό.” Εντούτοις, εάν εξετάζετε μερικές λιγότερο ιδρυμένες επιχειρήσεις όπως την lubri-προσοχή, μπορείτε να δείτε τα συστατικά συμπεριλαμβανομένων των τριμεθυλικών βενζολίων, του διαλύτη Stoddard, και της ναφθαλίνης.

 

Όλες αυτές οι χημικές ουσίες, ή οι μοριακοί συγγενείς, είναι κοινοί να τροφοδοτήσουν με καύσιμα τον εγχυτήρα που καθαριστής-είναι για να βρεί τη σωστή μέση λύση μεταξύ τους. Το βενζόλιο-βασισμένο στο μόριο είναι ο διαλύτης, ενώ Stoddard αναφέρεται σε ένα μίγμα υδρογονανθράκων. Η ναφθαλίνη χρησιμοποιείται για να κατασκευάσει το πλαστικό, έτσι λειτουργεί με το περιεχόμενο βενζίνης για να παραμείνει ευγενής στο υλικό. Συνολικά, ένας καθαριστής εγχυτήρων καυσίμων είναι ένας χημικός τύπος που αναμιγνύει με τα καύσιμά σας. Διατρέχει του συστήματος του αυτοκινήτου σας ενώ οδηγείτε και, ενώ κινείται γύρω, αυτό de-clogs και αποκαθιστά τη αποδοτικότητα καυσίμου.

 

Πώς Clogs διαμορφώνουν και τροφοδοτούν με καύσιμα ο εγχυτήρας καθαρίζει
Τα καύσιμα, η παροιμιακή πηγή ενέργειας του αυτοκινήτου σας, φέρνουν με το όλα τα προϊόντα πρώτης ανάγκης, συν μερικές καταθέσεις άνθρακα ιχνών που πέφτει κατά μήκος του τρόπου. Σε μια μικρή κλίμακα, είναι ένα μικρό ζήτημα αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει μόνο να κάνετε τη συντήρηση κάθε 3.000 μίλια ή έτσι. Εντούτοις, εάν αφήνονται πάρα πολύ μακροχρόνιες, σαν τις αρτηριακές καταθέσεις, οι καταθέσεις άνθρακά σας θα βρούν τους φίλους, που αυξάνονται και που προσθέτουν τον όγκο με τον καιρό, εμποδίζοντας φυσικά τη μετακίνηση των καυσίμων σας. Ανίκανο να εργαστεί σωστά, θα πάρει περισσότερο αέριο για να πάρει την ίδια καύση, κατά συνέπεια χαμηλότερη απόσταση σε μίλια καυσίμων. Καθώς προχωρεί, θα χάσετε τη δυνατότητα να επιταχύνετε κατάλληλα, να ακούσετε έναν φοβερό κτύπο μηχανών, ή ακόμα και να χάσετε τη δύναμη. Φυσικά, η δριμύτητα του ζητήματος είναι σχετικά με τη δριμύτητα της συγκέντρωσης. Έτσι, εάν το αντιμετωπίζετε στο πρώτο σημάδι ενός προβλήματος, θα είστε πολύ καλύτεροι.

 

Θεωρήστε τη συγκέντρωση ως στρώματα των ζητημάτων: λιγότερα στρώματα της ζημίας υπάρχει, η ευκολότερα χημική επεξεργασία μπορεί να κάνει την εργασία της. Εάν υπάρχουν περισσότερα στρώματα του grime, δεν θα κάνει το τέχνασμα αρκετά επίσης. Η προληπτική συντήρηση μπορεί να ηχήσει όπως το τσιτάτο ενός μηχανικού, αλλά είναι αρκετά κυριολεκτικά ο καλύτερος τρόπος να κρατηθεί το αυτοκίνητό σας σε καλή κατάσταση. Να αφήσει έναν καλούς διαλύτη και ένα εδαφοβελτιωτικό εγχυτήρων καυσίμων να λειτουργήσουν μηχανικό μαγικό του μπορεί πότε-πότε σας σώζει τόσο πολλές δαπάνη και δυσχέρεια κάτω από τη γραμμή.

 

6D108 χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων για τη μηχανή diesel 6222-13-3300 για τον εκσκαφέα pc300-5 06D108 χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων για τη μηχανή diesel 6222-13-3300 για τον εκσκαφέα pc300-5 1

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 15112670997
Φαξ : 86--15112670997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)