Να στείλετε μήνυμα

Χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων της Mitsubishi K4N για τις εφεδρείες μηχανών εκσκαφέων E305SR

Negotiated
τιμή
Χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων της Mitsubishi K4N για τις εφεδρείες μηχανών εκσκαφέων E305SR
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: εγχυτήρας καυσίμων μηχανών
Πρότυπο εκσκαφέων: E305
Πρότυπο μηχανών: K4N
Ποιότητα: Υψηλός - ποιότητα
Υλικό: χάλυβας
Χρώμα: Όπως τις εικόνες
Υψηλό φως:

K4N χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων

,

E305SR χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων

,

Χρησιμοποιημένος εγχυτήρας Mitsubishi καυσίμων μηχανών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: Mitsubishi
Αριθμό μοντέλου: K4N
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ουδέτερος συσκευασία ή υποκαπνισμός ελεύθερη
Χρόνος παράδοσης: 5 - 8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 20 κομμάτια
Περιγραφή προϊόντων

 

 

K4N χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων για τα τετραγωνικά μέρη μηχανών εκσκαφέων E305SR

 

 

Προδιαγραφή

 

 

Όνομα μερών: Χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων Τύπος: Μηχανή diesel
Κατηγορία: Ανταλλακτικά Αριθμός κυλίνδρων: 4
Όρος: Αρχικός χρησιμοποιούμενος Staus δοκιμής: Κανονικός
Τύπος: Άμεση έγχυση Τύπος μηχανών: Diesel

 

 

Περιγραφή

 

Πλεονεκτήματα MPI


Έναντι της single-point έγχυσης ή του carburetion, οι μηχανές MPI έχουν την καλύτερη οικονομία καυσίμων και τις χαμηλότερες εκπομπές. Αυτό είναι επειδή η μηχανή μπορεί να μετρήσει το ποσό καυσίμων που απαιτείται για κάθε κύλινδρο. Εάν πάρα πολλά καύσιμα προστίθενται, υπάρχουν εναπομείναντες υδρογονάνθρακες, και το μονοξείδιο του άνθρακα διαμορφώνεται από την καύση εάν ελάχιστα τα καύσιμα προστίθενται, το μίγμα μπορεί να εκραγεί νωρίς, οδηγώντας στη μηχανή «κτύπος.» Η πολυσημειακή έγχυση, σε σχέση με με άλλες τεχνολογίες, μπορεί επίσης να βελτιώσει τη αποδοτικότητα καυσίμου με την άδεια της μηχανής για να τεθούν εκτός λειτουργίας επιλεκτικά ορισμένοι κύλινδροι κατά τη διάρκεια των κρουαζιέρας διαδικασιών όταν δεν απαιτείται η μηχανή πλήρης ισχύ.

 

Πώς η έγχυση σώματος ρυθμιστικών βαλβίδων λειτουργεί

 

Παράδοση καυσίμων


Τα καύσιμα παραδίδονται στο σύστημα εγχύσεων σωμάτων ρυθμιστικών βαλβίδων από μια ηλεκτρική αντλία καυσίμων που βρίσκεται στη δεξαμενή καυσίμων. Αυτή η αντλία παρέχει την πίεση καυσίμων στον ικανοποιητικό όγκο να καλυφθεί η απαίτηση καυσίμων της μηχανής μέσω όλων των όρων φορτίων. Οι πιέσεις εγχυτήρων κυμαίνονται από 13 έως 16 PSI (σύστημα χαμηλής πίεσης) ή 35 έως 60 PSI (υψηλό σύστημα), και κρατώ σταθερές από το ρυθμιστή πίεσης καυσίμων. Ο ρυθμιστής πίεσης καυσίμων είναι ένα κενός-χρησιμοποιημένο διάφραγμα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας κρύας έναρξης η μέγιστοι πίεση καυσίμων και ο όγκος παρέχονται. Μόλις αρχίσει η μηχανή και το πολλαπλό κενό είναι διαθέσιμο, το διάφραγμα ανοίγει μια βαλβίδα και επιτρέπει στα αχρησιμοποίητα καύσιμα για να επιστρέψει στη δεξαμενή.

 

Παράδοση αέρα


Ο αέρας παραδίδεται στη μηχανή μέσω της βαλβίδας ρυθμιστικών βαλβίδων. Αυτή η βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων λειτουργεί όπως τη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων σε έναν εξαερωτήρα--καθώς τη ρυθμιστική βαλβίδα ανοίγουν, περισσότερος αέρας επιτρέπεται για να εισαγάγει τη μηχανή. Όπου ο εγχυτήρας σωμάτων ρυθμιστικών βαλβίδων διαφέρει από τον εξαερωτήρα είναι στον τομέα του μη απασχόλησης ελέγχου. Αντί των βαθμολογημένων μεταβάσεων, το σύστημα εγχυτήρων χρησιμοποιεί μια μηχανοποιημένη μη απασχόλησης βαλβίδα εναέριου ελέγχου (IAC). Αυτή η βαλβίδα είναι σε ισχύ μια με έλεγχο από υπολογιστή κενή διαρροή. Για να αυξήσει τη μη απασχόλησης ταχύτητα, η βαλβίδα ανοίγει για να επιτρέψει σε περισσότερο αέρα μέσα. Στη χαμηλότερη μη απασχόλησης ταχύτητα, η βαλβίδα κλείνει για να επιτρέψει το λιγότερο αέρα μέσα στη μηχανή.

 

 

Χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων της Mitsubishi K4N για τις εφεδρείες μηχανών εκσκαφέων E305SR 0Χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων της Mitsubishi K4N για τις εφεδρείες μηχανών εκσκαφέων E305SR 1Χρησιμοποιημένος εγχυτήρας καυσίμων της Mitsubishi K4N για τις εφεδρείες μηχανών εκσκαφέων E305SR 2

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 15112670997
Φαξ : 86--15112670997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)